SAMSUN / BAFRA - Kızılırmak Anaokulu

Kızılırmak Anaokulu

Gazi Paşa Mahallesi Türkmen Sok. No 42 Bafra / SAMSUN
Vizyon
Dünyada eşi benzeri olmayan farklılıkta ve ayrıcalıkta kişiselleştirilmiş eğitim modelleri, modern eğitim teknolojileri, her yaş grubuna kaliteli eğitim veren, bu eğitim modeline olanak sağlamak için her türlü fiziksel altyapıyı ve teknolojiyi sunan, öğrencilerinin sosyal, sportif, kültürel ve psikolojik olarak doğru gelişimini amaçlayan, milli ve manevi değerlerine bağlı, güvenilir, dinamik ve çağdaş bir eğitim kurumu olmaktır.
Misyon
Oynayarak öğrenirken öğrenmekten zevk alan, kendini bilgiyle doldurmak yerine bilgiyi kullanan, birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşündüklerini açıkça ifade edebilen, uluslararası bir vizyona sahip, milli ve manevi değerlerine bağlı, evrensel değerlere açık, bilimsel çalışmalar yürütebilecek bilgisi olan, geleceğin aydınlık liderleri olacak bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2023 VİZYONU ÇERÇEVESİNDE ÇALIŞAN OKULUMUZ, BEYAZ BAYRAK,EKO OKUL (YEŞİL BAYRAK SAHİBİ),BESLENME DOSTU OKUL VE OKULLARDA ORMAN PROJESİ KAPSAMINDA KAHVERENGİ BAYRAĞA SAHİPTİR.MİNİK TEMA PROJESİ VE BUNA BENZER BİRÇOK ULUSAL VE ULUSLARARASI PROJE SÜRDÜRÜLMEKTEDİR.
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.SABAH VE ÖĞLEDEN SONRA YARIMŞAR GÜN OLMAK ÜZERE
KALORİFERLİ / DOĞALGAZ
Ulaşım